Összeházasodunk <3

Összeházasodunk <3

Viselhető 2017-es esküvői ruha trendek

2017. március 08. - .BFG.

Évről évre a tervezők olyan menyasszonyi ruhadarabokkal állnak elő, ami sokkal inkább a kifutóra való, mint egy esküvőre. 

Ki az, aki szívesen viselne az esküvőjén olyan ruhadarabot, amiben korlátozottan tud mozogni, mindenét látni enged, vagy éppenséggel nem néznék jó szemmel az idősebb rokonok?

Azonban semmi ok az aggodalomra, 2017-ben is láthatunk olyan könnyen viselhető megoldásokat, ami mégsem ódivatú, sőt! :)

Ez a 8 elbűvölő esküvői ruha trend segít, hogy igazán szépnek érezhesd magad a nagy napon.

 

1. Masnik

Kezdjük az egyik nagy kedvenccel, a masnikkal, hiszen ez az, amit aztán tényleg a legtöbb nő szeret. Igazi, tündérmesék által inspirált dísze ez a ruhának. :)

Egyéni ízlés kérdése, hogy milyen és mekkora masni az, amit szívesen visel valaki, de az biztos, hogy még a legegyszerűbb ruhát is különlegessé teszi.

 

2. Kézfejet takaró ujjhossz

Különösen a hűvösebb évszakokban lehet jó választás a csupán a kéz ujjait szabadon hagyó hossz, ezért most épp kezdi kicsit aktualitását veszteni, de ősszel nagy népszerűségnek örvend majd.

Olyan finomságot, nőies érzékiséget sugároznak ezek a hosszú ujjú menyasszonyi ruhák, hogy bárkit levesznek a lábukról.

 

3. Virágok mindenhol

Bár a virág díszítés évek óta jelen van az esküvői ruha piacon, mégis 2017-ben örvend igazán nagy népszerűségnek.

Különösen nagy divat ebben az évben a 3D virágok elhelyezése a ruhákon, de bármilyen virágminta trendinek számít. Lehet hímzett, ragasztott, gyöngyből varrt, csipkés...

A lehetőségek száma határtalan.

 

4. Gallér

A galléros menyasszonyi ruhák divatja sem 2017-es találmány, azonban még mindig kevés menyasszony választja. Valamivel elterjedtebbek ebből a stílusból a garbós megoldások, azonban azt kifejezetten csak a hidegebb hónapokban érdemes viselni.

Igaz, hogy ezt a stílust valóban tudni kell viselni, de akinek jól áll, az mindenképp válasszon ilyet. Erőt és eleganciát kölcsönöz viselőjének.

 

5. Pöttyök

Nálunk ez az abszolút kedvenc az idei évben. Pöttyök és virágok mindenhol. :)

Sokan azt gondolják, hogy kislányos minta a pötty, azonban mi úgy véljük, hogy csak egy kis játékosságot visz a komoly nő megjelenésébe is.

Természetesen itt is sok múlik a pöttyök méretén és mennyiségén, de óvatosan használva szuper dísze a ruhának.

 

6. Átlátszó részek

A hálós, átlátszó ruhabetétek az utcai divatban is nagy népszerűségnek örvendenek ebben az évben. És persze, hogy igazán divatos legyen, az átlátszó részek is lehetnek díszítettek, akár pöttyökkel vagy virágokkal is. ;)

tipp: Menyasszonyi ruháknál külön érdemes alkalmazni, ha pánt nélküli ruhára vágyunk, azonban pl. a mellméret miatt az nem bizonyul jó választásnak. :) Sokkal jobb lesz tőle a ruha tartása, mégsem veszti el eredeti formáját.

 

7. Pasztell színek

Na ehhez már kell egy kis adag merészség, de azért még megállja a helyét a viselhető kategóriában. 

Ha nem ragaszkodunk a fehér menyasszonyi ruhákhoz, érdemes pasztell színekben gondolkodni, üdeséget kölcsönöz a menyasszonynak úgy, hogy különlegessége ellenére mégsem válik túl kirívóvá.

Jól kell azonban választani ahhoz, hogy ne az egyik koszorúslánynak tűnjünk. :)

 

8. Mély dekoltázs

A szép dekoltázs mindig is a menyasszonyi ruhák alapját képezték, 2017-ben azonban "elmélyítették" ezt a divatot. Szó szerint. 

Jó hír, hogy ezt a mély dekoltázst a háton is alkalmazhatjuk, igazán érzéki lesz tőle a megjelenés.

tipp: Túl nagy mellekkel nem mutat jól a mély dekoltázs, inkább a kisebb mellű hölgyeknek kedvez ez a trend.

 

 

Bármilyen ruhát is válasszunk, bizonyosan az a legfontosabb, hogy a személyiségünkhöz illő legyen, és jól érezzük magunkat benne.

... Meg persze, hogy jól álljon rajtunk. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://osszehazasodunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7612314149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása