Összeházasodunk <3

Összeházasodunk <3

A 6 legszebb színkombináció tavaszi esküvőkre

2017. március 16. - .BFG.

 A tavasz beköszöntével mindannyian szeretjük elhagyni a komor színeket.

Nincs ez másként az esküvők világában sem; a bordó, mély lila, és egyéb sötét színek helyett ilyenkor előtérbe kerülnek (végre!) a vidám, már önmagában is vidámságot árasztó színek. Az esküvők során ráadásul különösen sokat számít a megfelelő színválasztás, ugyanis nagyban meghatározza az esküvő alaphangulatát is.

Általában igaznak mondható, hogy a menyasszonyoknak fontosabb a színválasztás, mint a leendő férjnek, de gyakran igyekeznek a párjuknak is kedveskedni egy "férfiasabb" szín hozzá párosításával. 

Ha ezt te is így szeretnéd, nézd meg a legszebb 2017-es kombinációkat, amikre végül a vőlegényednek sem lehet panasza. :)

1. Barack, korall és arany

A barack szín örök klasszikus az esküvőkön, idén azonban akkor lesz igazán trendi ez a szín, ha korallal és arannyal párosul. Ha nem kedvelitek az arany színt, ezüst is használható, de úgy más, hidegebb lesz az összhatás.

barack.jpg

 

2. Halvány rózsaszín és tengerészkék

A tengerészkékkel könnyű a férfiak kedvében járni, imádni fogja akkor is, ha egy igazán nőies púder rózsaszínnel kombináljátok azt. :)

rozsaszin.jpg

 

3. Menta és sárga

A menta szín néhány éve lopakodott be az esküvők világába, de szerencsére azóta is tartja magát. Üdesége egy vidám sárgával még tovább fokozható. Ha ezt a meghatározó kombinációt tompítanátok egy picit, akkor érdemes több fehéret használni hozzá.

menta.jpg

 

4. Fukszia feketével és fehérrel

Ha valami, akkor a fukszia vagy magenta szín igen népszerű a menyasszonyok körében. 2017-ben nagyon jó választás mellé a fekete és a fehér szín, különösen, ha csíkokban jelenik meg e két szín. 

fukszia.jpg

 

5. Narancssárga és szürke

Kevés szín áraszt olyan vidámságot, mint a narancssárga. A szín harsányságát remekül lehet szürkével tompítani. Bár nem érdemes félni a szürkétől, nem tesz unalmassá, de helyette bevethetitek az ezüstöt is, azzal sem lehet mellé lőni.

narancssarga.jpg

 

6. Zöld és natúr színek

A vintage stílus megjelenése óta tartják magukat a natúr színek, és ez idén sincs máshogy. Sok zölddel és némi fehérrel kombinálva nagyon természetes hatás érhető el, ami mindenkinek jól áll. :)

zold.jpg

 

A gondosan megválasztott színek, ahogyan látható felhasználhatók az esküvő minden részletében. 

Érdemes a kiválasztott színbe öltözniük a koszorúslányoknak, megjelenhetnek a színek a virágcsokorban vagy a dekoráció különféle elemeiben is.

Ha igazán előre látó párként már az esküvő szervezésének kezdetekor sikerült kiválasztanotok a színeket, amiket használni szeretnétek, akkor akár már a meghívón, vagy a mostanában oly népszerű esküvői honlapon is megjeleníthetitek a választott színvilágot.

Sőt!

Ha a meghívott vendégek ilyen formában értesülnek a várható színek használatáról, lehetőséget kapnak arra, hogy a megjelenésüket is ehhez igazítsák. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osszehazasodunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1212329911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása