Összeházasodunk <3

Összeházasodunk <3

Azok a csodás off-the-shoulder ruhák

2017. május 12. - .BFG.

Két éve már, hogy a "mutasd a vállad" stílusú ruhák és felsők divatba jöttek. Ezzel egyidejűleg a menyasszonyi ruha piacra is bekúszott ez a trend, és a mai napig is tartja magát.

Sok menyasszony választ előszeretettel pánt és váll nélküli ruhát, ez a divat első sorban nekik kínál egy újabb lehetőséget.

Amitől olyan különösen mutatós ez a fazon, az a kulcscsontot és a vállakat szabadon hagyó, ezáltal érzékien szexis stílus. Gondoljunk például Marilyn Monroera, milyen sok ilyen stílusú ruhát viselt, és milyen szexisen mutatott bennük. :)

Természetesen a leengedett vállú menyasszonyi ruhák is megtalálhatók minden anyagban és fazonban, a lehetőségek tárháza tehát igencsak széles. Bár az off-the-shoulder felső rész sokaknak jól áll, a menyasszonyi ruha fazonját és anyagát illetően érdemes körültekintően dönteni.

Testhezálló

Ez a fazon csak a nagyon bátraknak való, akik maximálisan elégedettek a vonalaikkal, ugyanis ez a ruha nem hogy nem rejti el, hanem kiemeli azokat. :)

testhezallo.jpg

 

Könnyed

Ha laza, könnyed fazon választasz, akár tengerparti esküvőre is bevetheted, nagyon mutatós lesz, és a nagy melegben is komfortosan fogod érezni magad.

konnyed.jpg

konnyed2.jpg

 

Hercegnős 

Ha mindig is úgy képzelted el a nagy napot, hogy aznap hercegnő leszel, annak minden külső jegyével, akkor sem kell lemondanod az ejtett vállú ruhákról. Ez a ruha hihetetlen kifinomult, mégis játékosságot kölcsönös neki a válla.

hercegnos.jpg

 

Klasszikus egy kis csavarral

Ha kevésbé hercegnős, de mégis klasszikus fazonra vágysz, akkor is van választási lehetőség. Sőt, ez a fazonú ruha így taft vagy egyéb fénylő anyagból még mutatósabb.

klasszikuscsavarral.jpg

 

Vintage

A vintage stílus kedvelőinek is tartogatnak meglepetést az off-the-shoulder ruhák, ráadásul a képen látható fazon még különlegesebb a kezet hosszan eltakaró vállrész miatt.

vintage.jpg

 

Elegáns

Ha inkább a letisztult fazonok híve vagy, akkor érdemes ehhez hasonló ruhát választanod. 

elegans.jpg

 

Ez a váll tehát olyan játékosságot kölcsönöz a ruháknak, amiknek menyasszony legyen a talpán, aki ellen tud állni. ;)

Neked tetszik?

A bejegyzés trackback címe:

https://osszehazasodunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5412498185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása