Összeházasodunk <3

Összeházasodunk <3

6 esküvői frizura tipp hosszú hajhoz

2017. április 03. - .BFG.

Az esküvői megjelenés egyik legmeghatározóbb része kétségtelenül a hajviselet.

Minden nő számára fontos, hogy kinézete makulátlan legyen a nagy napon, ide értve a tökéletes ruhát, sminket, ékszereket, és az egészet megkoronázandó a frizurát.

A hosszú hajú menyasszonyoknak persze sokkal könnyebb dolguk van, mint a rövid hajat viselőknek. Számtalan frizura ötlet közül választhatnak, csak az ízlésük szab határt az elképzeléseknek, no meg az, hogy mi is áll jól nekik. A választást továbbá befolyásolja a menyasszonyi ruha stílusa is, nem mindegy, hogy milyen ruhához milyen hajviseletet társítunk, ugyanis nem csak az összhatást tudja negatívan befolyásolni, hanem akár a praktikumot is.

Ha neked is hosszú hajad van, biztos foglalkoztatott már a kérdés, hogy hogyan lenne érdemes viselni azt az esküvődön. Ami a legfontosabb tanács lehet, hogy az esküvődre se válassz merőben más megjelenést, mint a hétköznapokban, hiszen fontos, hogy aznap is önmagad maradj. Ha a hétköznapokban soha nem hordod kiengedve a hajad, nem a nagy napon érdemes ezzel kísérletezned. :)

De milyen frizurákat érdemes egyáltalán átgondolni? 

1. Klasszikus konty

A hagyományos esküvői konty általában a tarkón helyezkedik el. Unalmasnak egyáltalán nem mondható, hiszen ezerféle módon variálható. Díszíthető virággal, ékszerekkel, fonásokkal, de akár az is feldobja, ha nem középen, hanem oldalt viseled.

(Ha nem a tarkódon, hanem magasabban van a kontyod, mindenképp alá rögzítsd a fátyladat.)

Ezzel a frizurával minimalizálhatod a hajad körüli gondokat az esküvődön, ugyanis ha szépen van rögzítve, egész este tartani fog, és nem veszít szépségéből.

Minden ruhához jól mutat, amolyan Jolly Joker.

klasszikus_konty.jpg

 

2. Félig feltűzött

A félig feltűzött frizurák nem csak a hosszú hajú menyasszonyok körében népszerűek, hiszen könnyedén elkészíthető rövidebb hajból is.

Általában hullámosított vagy göndörített hajból mutatós viselet.

Ha igazán divatos szeretnél lenni, a félig feltűzött frizurád készülhet a mostanság méltán népszerű "vízesés" stílusban is, amit a képen is láthatsz. :)

Fontos, hogy amennyiben nyitott hátú ruhát választasz, ne legyen kiengedett frizurád, ugyanis azzal, hogy a hátadra tapad, könnyen elveszti az elkészített formáját.

vizeses_frizura.jpg

 

3. Halszálka fonás

Ez a fazon az elmúlt években vált népszerűvé, és kifejezetten csak a nagyon hosszú hajú menyasszonyoknál működik.

Ez a frizura akkor igazán mutatós, ha lazán van elkészítve, a szoros halszálka fonás nem igazán mutatós esküvőre.

Díszíthető virágokkal is, de önmagában is csodásan megállja a helyét.

halszalka.jpg

 

4. Fonások

Ha a klasszikusabb vonal híve vagy, de mégsem szeretnél nagyon komoly frizurát, dobd fel a hajadat fonásokkal. Persze a sima hármas fonásra is vonatkozik, hogy inkább laza legyen, mint szigorú, szorosan fonott.

Befonhatod az egészet, vagy akár csak egy-egy tincset, a lehetőségek végtelenek. Kiengedett vagy feltűzött frizurához is használhatunk fonásokat, mindenhogy jól mutat.

fonas.jpg

 

5. Virágkoszorú

Ha egyszerűbb frizurát választasz, feldobhatod virágkoszorúval is.

A szabadtéri esküvők elterjedésével a virágkoszorúk használata is népszerűvé vált, úgyhogy egyáltalán nem fognak furcsán nézni rád, ha egy ízléses koszorúval díszíted a hajadat.

Ez az a stílus, ahol nyugodtan akár túlzásokba is lehet esni. :)

viragkoszoru.jpg

 

6. Kiengedett

Abban az esetben, ha nem szeretnél különösebb frizurát készíteni vagy készíttetni magadnak, akkor akár szimplán kiengedve is hagyhatod a hajad.

Természetesen ilyen esetben sem elegendő pusztán megfésülködni, mindenképp szükséges egy kis plusz energiát beleölni a hajad szépségébe.

Vasald egyenesre, szárítsd be szépen a végeit vagy akár gazdagítsd hullámokkal, a lényeg, hogy látszódjon, hogy nem így keltél ki az ágyból. Ha kócos hatásra törekszel, akkor se a természetes kócosságot válaszd. :)

kiengedett.jpg

 

Bármilyen frizura mellett is dönts, a lényeg, hogy közel álljon a személyiségedhez és könnyedén tudd viselni. Fontos, hogy ne érezd magad kényelmetlenül, hiszen az esküvődön sokat számít, hogy felszabadultan érzed-e magad.

Neked melyik a kedvenced a fentiek közül? :)

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osszehazasodunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2512395533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása