Összeházasodunk <3

Összeházasodunk <3

A 15 legvidámabb zene lagzira

2017. március 31. - .BFG.

Az esküvő egyik legmeghatározóbb része maga a lagzi, a buli, ami egyértelműen azon áll vagy bukik, hogy milyen zenéket játszik a DJ vagy a választott zenekar. Azonban nem elég a bulira megfelelően gondoskodni a zenei aláfestésről. 

A legjobb, ha a zene végig kíséri az egész napot. Válasszatok zenét az esküvő minden fontosabb pillanatához:

- a bevonuláshoz
- az igeneket követő csókhoz
- az aláíráshoz
- a szülőköszöntéshez
- a kivonuláshoz
- a vacsorához
- a bulihoz
- a játékokhoz
- mindenhova :)

Természetesen nagyban meghatározza az esküvő adott pillanata azt, hogy milyen zene illik hozzá, de általánosságban elmondható, hogy a szerelmes és a vidám dalok azok, amik megfelelőek lesznek.

tanc_eskuvon.jpg

A zenék megválasztásánál nem elegendő a saját ízléseteket figyelembe venni, bár kétség kívül az kell, hogy megszabja az irányt. Fontos azonban, hogy kedveskedjetek a vendégeiteknek is, azaz, ha például sok idős vendégetek van, ne csak a legmodernebb dalokból csemegézzetek, és lehetőleg a legvadabb zeneszámoknak se itt adjatok helyet. :)

Hogy mégis mi alapján válasszatok akkor?

Mindenképp vegyétek figyelembe az esküvői vendégek összetételét, esetleg kérdezzetek is rá, hogy számukra mik azok az igazán kedves számok, amiket szívesen hallanának. A javaslataikat vegyétek fontolóra, de csak a lagzira vonatkozóan.

A szertartásotok során ne igazodjatok mások igényeihez, csak olyan zenéket válasszatok, amik számotokra igazán kedves. (Nagy tévedés, hogy csak a melankolikus szerelmes számok lehetnek jók az esküvői szertartásra, hiszen vidám eseményről beszélünk, nem? :) )

Bár az esküvői zenészek (különösen a DJ-k) nem szeretik igazán, ha megmondják nekik, milyen zenét játszanak, de az esküvőt megelőző találkozón rá fognak kérdezni, hogy mi az, amit mindenképp szeretnétek hallani, és milyen zenéket választottatok a szertartásra.

dj.jpg

Ha a lagzit illetően tanácstalanok vagytok, hogy milyen dalokat válasszatok, amik vidámak, de mégis illőek egy esküvőre, akkor érdemes megnézni, hogy mik voltak az elmúlt évek legnépszerűbb dalai. 

A legvidámabb esküvői dalok közül szemezgetve az alábbiak minden esküvőn jól működnek:

1. Kool & The Gang - Celebration

2. Bruno Mars - Marry U

3. Flo Rida - Good Feeling

4. Beyonce - Single Ladies

5. U2 - Beautiful Day

6. The Lumineers - Ho Hey

7. Jason Mraz - I'm Yours

8. American Authors - Best Day Of My Life

9. Eagle-Eye Cherry - Save Tonight

10. Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama

11. Pharrell Williams - Happy

12. Rihanna ft. Calvin Harris - We Found Love

13. The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling

14. Bon Jovi - Livin' On a Prayer

15. John Legend - All Of Me (Tiësto's Birthday Treatment Mix)

 

A lista természetesen erősen szubjektív, mindenki magának kell, hogy megtalálja azokat a számokat, amiket hallani szeretne házasságkötésekor, de nem véletlenül tartoztak ezek a zenék a legnépszerűbb esküvői számokhoz.

eskuvoi_tanc.jpg

Van olyan szám, ami nincs a listán, nektek mégis nagy kedvencetek? Esetleg olyan, amit nem szerettek, de mindenképp helyet kellett volna, hogy kapjon az esküvői listán?

Írd meg kommentben, hogy mi maradt ki! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osszehazasodunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9012385809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiko grande 2017.03.31. 18:23:37

Ezek biztos nem magyar esküvőre való zenék.

.BFG. 2017.03.31. 18:34:42

@kiko grande: Annyi ízlés, ahány ember. :) Van, aki csak magyar zenékkel tudja elképzelni az esküvőjét, ez a bejegyzés természetesen elsősorban nem nekik szól.
süti beállítások módosítása